Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Ve
Veli Pan

Bulmaca

Yorum

Bulmaca

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

404

Okunma

Bulmaca


Gazeteler okundu bitti gece
Elimde çözülmeyen bulmaca
Sağdan sola soldan sağa
Aşağıdan yukarı yukarıdan aşağı
Bulunmuyor o kelime
Güzelim dardayım darda
Başım dumanlı yüreğim harda
Bekletme beni çok kalma orda
Sensiz bu yaz yaşayamam burada
Bak sen olmayınca
Kelimeler bile firarda

Veli PAN 16.06.2020

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bulmaca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulmaca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bulmaca şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
haticeak
haticeak, @haticeak
8.11.2020 10:51:39
5 puan verdi
Sayın Müdürüm, sitemize hoşgeldiniz.
Gönülden saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL