Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
UFUK AKALIN
UFUK AKALIN

Canımın Canan’ı

Yorum

Canımın Canan’ı

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

590

Okunma

Canımın Canan’ı


Yüreğinde olsamda olmazsamda bu ömür bir gün bitecek
Çıplak vücudumu toprak elbette örtecek
Bak şimdi göçmen kuşlarda bizi terketti
Suyunu kana kana içtiğim ırmaklar
yağmur olup bulutlardan bir gün yeryüzüne düşecek
Canımın cananı işte o zaman gönlüm gönlüne değecek ve
Sen istesende istemesende kurumuş toprağımda bir gün güller bitecek...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Canımın canan’ı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canımın canan’ı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Canımın Canan’ı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
16.10.2020 12:40:28
Canımın Canan’ı

Güzel bir şiirdi beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL