Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
MAHMUT TURAN
MAHMUT TURAN

ÇAYIN BİRİ İPTAL OLSUN

Yorum

ÇAYIN BİRİ İPTAL OLSUN

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

584

Okunma

ÇAYIN BİRİ İPTAL OLSUN

Tanrı,
beni topraktan insan yapmıştı...
kulu,
beni beklemekten ağaç etti...
bilmiyorum,
belki mecburi bir durumdu,
belki de art niyetti...
kök saldığımın,
resmidir işte...
yaprak olsun,
dal olsun...
gelse şimdiye çoktan gelirdi usta,
çayın biri iptal olsun!..

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çayın biri iptal olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çayın biri iptal olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇAYIN BİRİ İPTAL OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL