Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hüdaverdi ER (Hüdai)
Hüdaverdi ER (Hüdai)

Baba Dediğim

Yorum

Baba Dediğim

( 2 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

986

Okunma

Baba Dediğim

Baba Dediğim



Bugün akşamüstü güneş batarken
Gözlerimde tüttü baba dediğim
Yaralı yüreğim yasın tutarken
Bırakipta gitti baba dediğim

Toprak suya hasret zahir batına
Şimdi çok uzağım ben şefkatine
Binipte yürüdün ecel atına
Hikmetli öğüttü baba dediğim

Evin ıssız kaldı ocağın sönük
İçimde sızı var maziye dönük
Dört yanda hatıran hep bölük bölük
Dönülmez akitti baba dediğim

Oğlum derdin kızım derdin yanardın
Baba deyip geçmem sen bir çınardın
Kanarak içtiğim soğuk pınardın
Nerelerde yitti baba dediğim

Sensizlik yurdundan girdim içeri
Kalbimde hissettim sivri hançeri
Dünyaya geldiğim o günden beri
Kalbimde sabitti baba dediğim

14.09.2020 Afşar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Baba dediğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baba dediğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Baba Dediğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
18.9.2020 22:41:43
Başınız sağ olsun
Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL