Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet Akif Tiryaki
Mehmet Akif Tiryaki

Dolapdere'den Kanada'ya

Yorum

Dolapdere'den Kanada'ya

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

692

Okunma

Dolapdere'den Kanada'ya

Dolapdere'den Kanada'ya

Martı kanadında uçuyorum
Dolapdere’den Kanada’ya
İlk adını öğrendiğim dans çaça
Bob Marley ile kulaklarım çınlardı
Acılı şalgam suyu var mataramda
Bulutlar makas atıyor gökyüzü kulvarında
Hayalimde ayağımda sarı bir iskarpin
İpek gömlek var sırtımda
Ruhun tur atıyor motorsikletle
Beynimin etrafında
Uzaklaşıyorum zincirlerimden
Yaklaşıyorum sonsuzluğa
Bıraktım kendimi martının kanatlarına
Aynı tempo ile uçuruyor beni
Sırt çantamda fotoğrafların var
Kokun silinmez hala aklımda
Yukarıya bak göreceksin beni
Beyaz martının kanatlarında
Götürüyor beni senden uzaklara
Yaşanan güzel günlere elveda
Ruhuna el koydum... Sakın darılma.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dolapdere'den kanada'ya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dolapdere'den kanada'ya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dolapdere'den Kanada'ya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL