Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
eser mavi
eser mavi

dün gibi

Yorum

dün gibi

0

Yorum

10

Beğeni

0,0

Puan

529

Okunma

dün gibi

aşk şarkıları yazdım gözlerine bakarak
dinleyince çağlardım gün gibi anımsarım
elini bırakmazdım sözlerine akarak
özleyince ağlardım dün gibi anımsarım


anılarda kaybolan ateşi iyi tanır
gün yüzü görmeyen kalp aşkı hiç bitmez sanır
söz dinlemez yüreğim mutlaka aşka varır
güneşimdin sen benim dün gibi anımsarım


dilimden düşmez adın yüreğim seni anar
özleminle tutuşur içim aşkınla yanar
gül yüzünü görmesem yaram acıyla kanar
sınırsızdı sevdamız dün gibi anımsarım


sol yanıma acısın iflah olmaz yüreğim
kanımda dolaşırsın boyun bükmez bileğim
gönlüme baş tacısın aşkındır tek dileğim
eşsizdin benim için dün gibi anımsarım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dün gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dün gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dün gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL