Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fors_5
Fors_5

CİCİM

Yorum

CİCİM

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

632

Okunma

CİCİM

CİCİM

Gülüşünü aklıma kaydettim.
Kendimle bitmeyen didişim.
Hayallerimi santim santim itişim.
Çeyizimde mevsimler biriktirdim.



Hayatımda yer vermediğim değişim.
Benim de canımı sıkıyor geçinim.
Ayakta kalmak için sarfettiğim azim.
Bende seni seviyorum cicim.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Cicim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cicim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CİCİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
1.7.2020 10:11:06
5 puan verdi

Gülüşünü aklıma kaydettim.
Kendimle bitmeyen didişim.
Hayallerimi santim santim itişim.
Çeyizimde mevsimler biriktirdim

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL