Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
muharremali
muharremali

İŞSİZNÂME

Yorum

İŞSİZNÂME

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

884

Okunma

İŞSİZNÂME

İşsiz babanın işsiz oğlu
işsiz gencin babası işsiz

torpilsiz olmazmış asla
rüşvetsiz hiç olmazmış

biat edilecekmiş zâlime
ortak olunacakmış suçuna

destur alınıp girilecekmiş çeteye
vicdân karartılıp gönül susturulup

ne emredilirse canla başla koşup
hizmet edilecekmiş zengine efendiye

Başınıza yıkılsın haramdan saltanatınız...

alimuharrem

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İşsiznâme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İşsiznâme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İŞSİZNÂME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL