Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Kırlangıç Sesi
Kırlangıç Sesi

Soluksuz Ruh

Yorum

Soluksuz Ruh

( 7 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

4,9

Puan

671

Okunma

Soluksuz Ruh

Bir kadın bir gün, hiç beklemiyorken aşık olduğu adamın aldattığını öğrenir ve kendine geldiğinde bu satırlar dökülür ellerinden.

Bu kaçıncı nefes alamadığım
Kelebeğin gölgesi geçerken parke taşının üzerinden
Ve camdan yansıyan ışık gözüme çarparken
Mavi kablo ile siyah kablo sarılmış sevişirken
Kasırga etkisi yaratan ılık rüzgar
Bu kaçıncı tıkanışım
Kaçıncı sigara bu
Gözlüğüme düşen yaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

86% (6)

4.0

14% (1)

Soluksuz ruh Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soluksuz ruh şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Soluksuz Ruh şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Battal BAŞARAN
Battal BAŞARAN, @battal-basaran
1.5.2021 09:05:12
5 puan verdi
okundu...
1 yıl ve 1 saat önce... yoktun aramıza hoş geldin...
Sultan SAVRAN
Sultan SAVRAN, @sultansavran
14.6.2020 18:42:25
5 puan verdi
Kalemine sağlık 😊❤
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL