Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
a.malikköse
a.malikköse

Var mı Ötesi

Yorum

Var mı Ötesi

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

462

Okunma

Var mı Ötesi

Var mıdır dünyada ebedi kalan!
Ömrümüz geçiyor gerisi yalan
Acı bir tebessüm gözlere dolan
Seni çok sevdim ben, var mı ötesi.

Acı gam kederim gönlümde yaşar
Gözlerimde yaşlar yanağa taşar
İsyanım feryadım dağları aşar
Seni çok sevdim ben, var mı ötesi.

Aşkından vallahi döndüm şaşkına
Ne saraya kondum ne de köşküne
Neylerim ben sensiz Allah aşkına
Seni çok sevdim ben, var mı ötesi.

Yetmez mi çektiğim gel artık yeter
Gönlümün köşkünde baykuşlar öter
Ayrılık dediğin ölümden beter
Seni çok sevdim ben, var mı ötesi.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Var mı ötesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var mı ötesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Var mı Ötesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
30.5.2020 23:29:38
5 puan verdi
kutlarım bu güzel gönül sesini kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL