Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
a.malikköse
a.malikköse

Ağlamakta Kâr Etmiyor

Yorum

Ağlamakta Kâr Etmiyor

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

736

Okunma

Ağlamakta Kâr Etmiyor


Ne yaparım bilmem, yar sen olmadan
Kahpe felek seni bana yar etmiyor.
Ömür geldi geçti, bir gün gülmeden
Bende keder yüzde elem bitmiyor.
Ağlamakta artık, bir kâr etmiyor.

Vefasızlar tutmuş yolun başını
Param parça etti, sabır taşımı
Acımadan döktü gözde yaşımı
Bende sabır gözde yaşlar bitmiyor
Yalvarmakta artık, bir kâr etmiyor.

Gönül yardan ayrı, can yardan ayrı
Bir türlü dinmiyor, göğsümde ağrı
Gel artık hasretin yakıyor bağrı
Bende hasret özde sevda bitmiyor.
Çağırmakta artık, bir kâr etmiyor.

Artık sensiz kaldı, gönül hanemde
Sevmeyi unuttum artık sayende
Beni öldürmek mi, senin gayen de
Bende sabır sözde sitem bitmiyor.
Haykırmakta artık, bir kâr etmiyor...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ağlamakta kâr etmiyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlamakta kâr etmiyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlamakta Kâr Etmiyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL