Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Talat Özgen
Talat Özgen

Hangi Zamanı Tutsam...

Yorum

Hangi Zamanı Tutsam...

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

576

Okunma

Hangi Zamanı Tutsam...

Hangi Zamanı Tutsam...


Hangi zamanı tutsam ucundan
Sensizlik çıkıyor içinden
Nereye baksam nafile
Seni görüyorum her yerde,

Fark etmiyor şarkı türkü
Sen varsın hep içlerinde
Özlem de denen şu hasret
Ne nasip biliyor nede kısmet,

Kimi şans diyor kimi kader
Kimi baht kimi de mukadderat
Ne fark eder ki talihe yazgı
Neticesi kahıra onlarca sancı,

Kalp yüreğe mest olunca
Güzellik fışkırır gönüle
Heceler dökülür bir bir kelimelere
İstesem de istemesem de,

Bu senin mucizevi eserin
Gözlerimin önüne seriliyor serildikçe
Tutmak mümkün mü sanıyorsun
Yola koyulmuşlar bir kere...

Berlin, 30.05.2020

Talat Özgen

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hangi zamanı tutsam... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hangi zamanı tutsam... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hangi Zamanı Tutsam... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL