Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hanifi KARA
Hanifi KARA

ARZIN ÇADIRI

Yorum

ARZIN ÇADIRI

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

431

Okunma

ARZIN ÇADIRI

Bir tane direk var mı, Hakk’ın kudretini gör? ()
ARZIMIZIN ÇADIRI, SEMÂSI/GÖKYÜZÜDÜR…

07/05/’20
Hanifi KARA

(
) Çekim ve câzibe yasasını koyan O’dur…

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Arzın çadırı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arzın çadırı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARZIN ÇADIRI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
8.5.2020 22:08:16
5 puan verdi
anlam dolu dizelerdi dost
kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL