Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
abdullahbedeloğlu
abdullahbedeloğlu

HAZAL EMİN YERİMDE

Yorum

HAZAL EMİN YERİMDE

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

865

Okunma

HAZAL EMİN YERİMDE

HAZAL EMİN YERİMDE

Saklarım seni kalbimde
Ve hazal emin yerimde
İşaret ettim sevgimi
Bırakmam sevim elimi

Yaşatır sevdam ezgimi
Duyarsın gönül ritmimi
Söndürme yaren neşemi
Bitirdim seni hatmimi

Yeniden baştan sona dek
Okurum her gün er tek
Özlemim oldun ırmak
Kolaydır hayat bulmak

Er gene gülser balım
Artırıp çoğalt çayım
Utkuyu yaşat aşkım
Kopmasın sağlam bağım

Halimi hisset ihyam
Kendini hisset sevdam
Yaşamak gerek doğam
Cezbeder eda dünyam.

Değecek kalbe seda
Saadet sunar ferda
Gelecek olur güzel
Mimarım imar özel

Vaattir haktan bahar
Sevgili canan sorar
Solmadan beniz tutar
Gül seren el gül kokar.

Ümraniye olsun ülke
Merve’de vuslat ilke
Değerli tutan sikke
Sinenden doyur aşka
Abdullah Bedeloğlu




Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hazal emin yerimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hazal emin yerimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAZAL EMİN YERİMDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL