Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
Talat Özgen
Talat Özgen

Umutsuz Rüyalarım...

Yorum

Umutsuz Rüyalarım...

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

676

Okunma

Umutsuz Rüyalarım...

Umutsuz Rüyalarım...


Dünya çelme takma
Nasıl olsa gideceğim
Bırakta birazıcık
Ağlamadan güleyim,

İnsaf diyorum insaf
Ufağına da razıyım
Bırakta mutluluğu
Ara sıra tadayım,

Kaybedecek neyin var
Olsan da kıyametim
Bırakta ömrümü
Ölmeden yaşıyayım,

Kainat bir sonsuzluk
Bense yelim rüzgarım
Bırakta gönüllerde
Esip esip durayım,

Karımız tutku ve aşk
Benim tek bir dileğim
Bırakta doyasıya
Tekrar tekrar seveyim,

Hayat senden ricamdır
Kabulünü umarim
Bırakta gerçek olsun
Umutsuz rüyalarım...

Berlin,20.04.2020

Talat Özgen

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Umutsuz rüyalarım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umutsuz rüyalarım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umutsuz Rüyalarım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL