Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ümityus
ümityus

SEN BU ŞEHİR"DE KAL

Yorum

SEN BU ŞEHİR"DE KAL

( 5 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

677

Okunma

SEN BU ŞEHİR"DE KAL

SEN BU ŞEHİR"DE KAL
Bu şehir senle güzel oluyor
Ben senin saldığın nefesle
Nefes alıyor,içime çekiyorum seni
Sen bu şehir’de kal
Seninle seviyorum ben
Bu şehrin her caddesini
Belki o an geçtiğin yoldan geçiyorum
Bıraktığın kokun siniyor üstüme
Belki değiyor tenime
Bu şehir’de seninle yaşamak getiriyor beni kendime
Sen bu şehir’de kal
Bu şehri senle seviyorum,
Sende buluyorum kendimi...

Ümit Kırgız
16/10/2019
Saat:10:56

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sen bu şehir"de kal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bu şehir"de kal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN BU ŞEHİR"DE KAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
17.4.2020 11:06:29
5 puan verdi
Çok güzel bir şiir okudum kutlarım sevgili ve nefes benzetmesi güzel
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
17.4.2020 09:36:52
5 puan verdi

SEN BU ŞEHİR"DE KAL Şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL