Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
pravda
pravda

Günaydın

Yorum

Günaydın

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

591

Okunma

Günaydın

Günaydın ruhum
Güneş doğdu haydi kalk yataktan
Perdelerini çekip camlarını aç ve oksijen solu sanki sonsuz bir başlangıcın ilk sabahı gibi
Çay koy ocaga kahvaltıya
Sıcak ekmeği ben alırım
Hayalini kurduğumuz uzak ülkelerin sessiz adaları gibi
Seyredelim alemi
İçerken çayımızı ve iç cekelim geride kalan yıllarımıza.
Umut yarın yarın ise ümit derler
Şu üç günlük dünyada koca gezegende
Kum tanesi gibi
Biz nasıl da bulduk birbirimizi...
Haydi kalk günaydın de sonsuz yarına...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Günaydın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günaydın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Günaydın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
16.4.2020 20:59:21
5 puan verdi
güzel bir serbest vezin şiirdi kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL