Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Kara Kara Düşünürüm!

Yorum

Kara Kara Düşünürüm!

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

539

Okunma

Kara Kara Düşünürüm!

Yarınlar hüsn-ü zan değil,
Karanlıktır, inan değil.
Kalbe batan sinan değil,
Kara kara düşünürüm!

Ne mahzen var ne, gelirim
Meramımı hep bilirim;
Sürünerekten ölürüm;
Ben her ara düşünürüm!

Sırtımda var iki urba,
Düşünceyle dolar torba;
Şükür! Kaynar hergün çorba,
Yarın çare düşünürüm!

Şeref aramam, firarda;
Bu yüzden cebim zararda.
Bela oldu; geldi, zorba!
Sıra, kira düşünürüm!

Yakuphan der; kaldım yaya!
Ellerse gidiyor ay’a.
Umutlara çaldım maya,
Hayal, para düşünürüm!

Yakuphan Kılınç

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kara kara düşünürüm! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara kara düşünürüm! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kara Kara Düşünürüm! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL