Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
fa
fahri yaşar

Sevgi

Yorum

Sevgi

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

494

Okunma

Sevgi

Hani nereden başlayacağını söze
Nereden,nasıl gireceğini bilemezsin ya
Bilemezsin ya seni sevip sevmediğini
Kaçırdık papatya falı açma çağını
Seviyor,sevmiyor,seviyor,sevmiyor
İşte nasıl gireceğiz esas konuya
Patlat eskilerden bir fasıl
Ya da ya da al ellerini avuçlarının içine
Haykır onu ne çok sevdiğini
Ayıp değil ya oğlum
Şu ayıbı çok dünyada
Ayıpsızdır bu sevgi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
22.3.2020 14:56:25
5 puan verdi
sevgi en yüce duygudur...güzeldi şiir.
tebrikler ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL