Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Selami Sagir
Selami Sagir

ANLİYORUM..

Yorum

ANLİYORUM..

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

531

Okunma

ANLİYORUM..

ANLİYORUM....
Şarmaşiklar öpüşüyor dayanilmaz
Gelip geçici gibi değil
Gönlümde sevişme izleri
Önçe beni boğacak
Özgür ve sevecen olmak için
Sessiz duran hayallerim
Ya bırakırsam
Sevdiğim
Geç derimin altında ki tehlikeleri
Yürek kızgın kuma dönmeden
Yokla beni
Gitmeye zamanim yok
Sabah birden doğacak
Yüzün gelip çatmişti yüzüme
Kuşatmıştı beni iç duygularım
Bunlari
Çabuk geçelim sevgilim
Gözlerin yönümden çekilince
Ürkek bir ceylanla görüşürüm
Yüzünün çok yakina göz limanına
Dilimin, ağzimin verdiği baş dönmesi
El konmuş aşki yaşarken
Geleceğin serin gölleri, ırmakları
Ey kadın
Yokla beni
Gönlümün güzeli..
17 Mart 2016
Selami Sagir.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anliyorum.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anliyorum.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLİYORUM.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL