Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
al
alesta80

Ağlayacaksın !...

Yorum

Ağlayacaksın !...

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1628

Okunma

  Ağlayacaksın !...

Ağlayacaksın !...



Dönüpte bakınca, bir an maziye
Kırdığın kalbime, gönder taziye!
Bilemedim kıymetin, eyvah diye
Döküp gözyaşların..Ağlayacaksın

Aşkın kalpte saklı, görünmez derin
Yüreğim yanıyor, ellerim serin
Bu perişan adam benim eserim
Deyip hıçkırarak, Ağlayacaksın

Izdıraptan gayri, ne verdin bana?
Sen’i seven Ben’ken..gittin yabana
İçip hicran zehrini, kana kana
Geçmişe vah! edip..Ağlayacaksın

Benim gibi seven, nerde bulunur?
Sevgimin günahı, Sen’den sorulur
Bir gün minarede, SELAA duyulur
Aşkım ölmüş deyip..Ağlayacaksın

Değer vermedin, bakmadın yaşıma
Bir demet gül, koyacaksın başıma..
Affet! ..deyip, sarılarak taşıma
Fatiha okuyup..AĞLAYACAKSIN!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ağlayacaksın !... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlayacaksın !... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlayacaksın !... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
me
mersaus, @mersaus
31.1.2007 12:04:18
Hüzünlü bir agıt okudum..sevgimle kalın..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL