Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mesut Berk
Mesut Berk

Bırakma

Yorum

Bırakma

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

506

Okunma

Bırakma

Bırakma


Seni düşünüyorum yine bu sabah!
Sana koşuyorum kapıyı her açtığında,
Önce bir yol çiziyorum kalbimden sana!
Saçların güneşime karışıyor sonra.

Ne kadar zormuş sevmek kalp kanayınca!
Alevler ki seni orta koyunca,
Kaçıp da kurtulmak elbet kolay da,
Aşk için ölmek gerek bu olsa.

Son nefes tenle vedalaştığında,
Hayalin yalın ayak gözlerimde dolaştığında,
Tut elimden bırakma demek ne zor!
Sakın beni ölümlere bırakma!

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bırakma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırakma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bırakma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL