Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mesut Berk
Mesut Berk

Neden mi

Yorum

Neden mi

( 3 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

573

Okunma

Neden mi

Neden mi

Neden mi seni sevdim!
Peki sen söyle bakalım!
Hayat neden sonu olacağını bile bile,
Her defasında ölüme bir şans daha tanıyor.
Bahar, bahar neden kışa gebeydi ?
Güneş neden yağmursuz kalamadı?
Gündüzler ne zamandan beri geceyi bekler oldu?
Gül, nasıl da basıverdi dikenini bağrına?
Ben söyleyim
Çünkü her biri bir diğerini sevdi de ondan
Ben de seni sevdim işte!
Neden mi?
Kimse senin kadar acı veremezdi de ondan.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Neden mi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden mi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Neden mi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
19.2.2020 19:26:30
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL