Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mesut Berk
Mesut Berk

Kaç Saat Oldu

Yorum

Kaç Saat Oldu

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

552

Okunma

Kaç Saat Oldu

Kaç Saat Oldu

Kaç saat oldu biz ayrılalı!
Kaç yağmur yağdı bizden sonra,
Kaç kez ufuklar kızıla boyandı,
Biraz zaman ver düşüneyim demiştin,
Ben ki sensiz bir anı bile düşünemezken.
Hem senle zaman nasıl geçerdi hiç bilmezdim!
Ya sensiz nasıl geçer, geçer mi ki!
Aklıma gelmişken,
Az önce biri saati sordu söyleyemedim.
Saatim yok ama artık biliyorum:
Vakit ölüme beş kala.
Ve sen gittin gideli,
Her gün günlerden çarşamba!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaç saat oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaç saat oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaç Saat Oldu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL