Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mervan OKTAY
Mervan OKTAY

DÖRT ELEMENT

Yorum

DÖRT ELEMENT

( 5 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

648

Okunma

DÖRT ELEMENT


Milyonları peşine takan
Liderin sözüne kulak verin
Adını bağışladığı dörtlük
Deyimine göre şöyle olmalı

Kalpler ki seni yurt edinen
Ana gibi yar bellediler
Üzerinde cirit atan ataların
Çağın son nesil çocukları

Kurdular üstüne bir çatı
Topladılar cümle âlemi
Tepesine de al sancak
Kanla boyalı ay yıldız

Günümüz dört elementi
Sende vücut bulmuş
Herkes bir yana dursun
Sen benim Rabiamsın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Dört element Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dört element şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖRT ELEMENT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
23.1.2020 09:35:54
5 puan verdi
Güzellikleri dile getiren Kalemi ve yüreği kutlarım...
Duygu yüklü Şiiri çok beğendim…
Tebrikler…

.......................................Selam ve saygılarla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL