Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mervan OKTAY
Mervan OKTAY

AŞKI ARAMAK

Yorum

AŞKI ARAMAK

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

802

Okunma

AŞKI ARAMAK

Fanusumdan sıçradım havuza
Bilemedim derin olduğunu
Oysa çevremde tüm ustalar
Kulaç atıyor okyanusta
Uğruna balıklama atladığım
Uçsuz deryaya ne ilk dalan
Ne de ilk kulaç atan ben
Atıyorum kulaç sonra bir kulaç daha
Önümdeki ustalara yetişmek için
Çabaladıkça batıyorum
Geriye kalan sözlerim
Sözlerim onlar yüzüyor
Ustalara ulaşıyor
Ustalar baka dururken
Fark ediyorum
Ben kaşıktaki suda
Onlar açık denizlerde
Meğerse hepimiz boğuluyormuşuz

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşkı aramak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkı aramak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKI ARAMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KeLeBeK EtKiSii
KeLeBeK EtKiSii, @kelebek-etkisii
11.6.2020 13:23:13
5 puan verdi
Oysa bir kulaç atsan ne kaşıktaki su nede okyanus seni boğamaz şair
yüreğine sağlık

Mavii KeLeBeK tarafından 6/11/2020 1:32:23 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL