Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
HÜLYA CEPNİ
HÜLYA CEPNİ

DOKUNMAYIN BANA

Yorum

DOKUNMAYIN BANA

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

714

Okunma

DOKUNMAYIN BANA

DOKUNMAYIN BANA

Öylesine yaşamak vardı senle
Hayatı herşeyden herkesten.
Uzak üçra bir köşede.
Kendi sessizliğimizde.
Kalabalıktan uzak .
DOKUNMAYIN bize
Dokunmayın sevdamıza .
dinlenmek istiyoruz üçra bir köşede.
Yalniz sen ve ben herşeye inat
Mutlulukla geçecek yıllara dair.
Yaşamak vardı.
olmadı be aşkım.
önçe çocukluğumuzu caldılar.
Bizden sonra gencliğimizi.
Ardından yüreğimizdeki.
sevdamızı bir sen vardın.
Sende gittin dönmemek .
üzre başka diyarlara .
Herkesten herşeyden.uzak yaşamak istiyorum.
Kendi dünyamda sensizliğin .
verdiği acıyla.
Bundan böyle dokunmayın
Bana

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dokunmayın bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dokunmayın bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOKUNMAYIN BANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL