Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
HÜLYA CEPNİ
HÜLYA CEPNİ

HAYAT UZUN BİR YOL

Yorum

HAYAT UZUN BİR YOL

( 4 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

960

Okunma

HAYAT UZUN BİR YOL

HAYAT UZUN BİR YOL

Hayat uzun bir yola benzer.
Gitmeyi bilebilirsen.
Karşına ormanlık bir alan çıkar.
çevresinde mesire mekanları.
olan çam ağaçları gibidir hayat,
yaşamayı bilirsen
Salıncaklara benzer hayat .
Düzgün binebilirsen.
Yok binemezsen kendini .
Çamurlarda bulursun düşersin.
düştükçe yara alırsın.
Önce dizlerin kanar.
Sonra yüreğin ve eyvah dersin.
Ben düştüm kalkmam gerek.
İşte böyle dostum hayat.
uzun bir yola benzer beşikten .
Mezara kadar kah güler.
kâh ağlarsın içinde içinde .
sevinçler mutluluklar barındırır.
Yollar tozlu ve dikenlidir.
Yürümeyi bilirsen .
Mesire alanında oynayan çocuklar gibi hep mutlu ol yeter.
Sen mutlu olki bu hayatın uzun.
dikenli taşlı yollarından geçmeyi başarasın.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hayat uzun bir yol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat uzun bir yol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT UZUN BİR YOL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL