Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
sır
sır
VİP ÜYE

Haberci

Yorum

Haberci

( 1 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1189

Okunma

Haberci

Sabah birden kapıda,
Bir gölgedir belirir.
Uykunun ortasında,
Bir hayali bildirir.

Daracık mezarlıkta,
Gün doğar karanlıkta.
Yokluk, varlık, darlıkta,
Hep o haberi verir.

Ankara, Haziran 2008

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Haberci Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haberci şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haberci şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YUSUF  BİLGE
YUSUF BİLGE, @yusufbilge
30.6.2008 22:30:12
Uyku küçük ölüm demişler... Bir nevî ölüme prova. Dizeleriniz ölümsüz olsun. Saygımla.
kadircetin
kadircetin, @kadircetin
30.6.2008 21:59:17
Enfesdi be dostum... gerçekten yorumda da yazdığın gibi... Şiir anlatıyor kendisini... tebrikler başarılar daim...
sair19
sair19, @sair19
30.6.2008 21:07:26
hoş bir şiirdi
klavyeniz daim ola
saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL