Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hasan Ünal TEKAĞAÇ
Hasan Ünal TEKAĞAÇ

Geri Ver Ayna

Yorum

Geri Ver Ayna

( 4 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

621

Okunma

Geri Ver Ayna

Paha biçilmez ki, o son bakışa!
Annemin yüzünü, geri ver ayna.
Bak kırarlar seni, ederim ifşa!
Annemin yüzünü, geri ver ayna.

Kimi bebeğini gördü doğacak,
Kimisi kolunu, koptu kopacak.
Annemse ölümü, desek de uzak!
Annemin yüzünü, geri ver ayna.

Ameliyathane, doktorlar koşar.
Hiç kımıldamazsın, olmuşsun gaddar!
Gören zanneder ki, karnı tok tüccar.
Annemin yüzünü, geri ver ayna.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Geri ver ayna Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geri ver ayna şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geri Ver Ayna şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
20.12.2019 09:30:04
5 puan verdi

Kimi bebeğini gördü doğacak,
Kimisi kolunu, koptu kopacak.
Annemse ölümü, desek de uzak!
Annemin yüzünü, geri ver ayna.

Geri Ver Ayna şiirini beğeniyle okudum. Şairimi kutluyorum. Nice güzel şiirlere...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL