Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
muharremali
muharremali

PANTONE (Bursa'ma Ağıt)

Yorum

PANTONE (Bursa'ma Ağıt)

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1095

Okunma

PANTONE (Bursa'ma Ağıt)

PANTONE (Bursa'ma Ağıt)

*

Yeşildi Bursa
Adı da semti de
yemyeşildi Bursa
yeşil gözlüydü âşk
doların yeşili başka
her tonu vardı Bursa’da
şimdi bir renge boyandı
pantone kodu rgb; usa
ne huzuru kaldı şehrin
ne feyzi bereketi...

18 Aralık 2019
Bursa’ma Ağıt

muharremali

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Pantone (bursa'ma ağıt) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pantone (bursa'ma ağıt) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PANTONE (Bursa'ma Ağıt) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL