Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Dilek balonu
Dilek balonu

Ölüyor Yüreğim

Yorum

Ölüyor Yüreğim

( 2 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

3,5

Puan

433

Okunma

Ölüyor Yüreğim

Ölüyor Yüreğim



Her konuştuğumda
Ölüyor yüreğim
Gündüzüm kanlı batırıyor güneşi
Gecem kapkara bir
Sarmaşık örüyor duvarlarımı
Her konuştuğumda
Bıçak saplanıyor dilime
Bedenim seksen yaşına
Merdiven dayıyor
Türkülerim susuyor
Gülmelerim terk ediyor
Sol yanımı
Her konuştuğumda
Yalnızlık bir başka ağır geliyor
Omuzlarıma
Eceli gelmiş hasta gibi
Ölmek istiyor konuştuklarım...

Satı Erdoğan

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

2.0

50% (1)

Ölüyor yüreğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüyor yüreğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüyor Yüreğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sözlerim yüreğim
Sözlerim yüreğim, @sozlerim-yuregim
16.11.2019 00:11:18
2 puan verdi
Yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun 👏👏👏🎀 Hayırlı geceler
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
15.11.2019 23:28:18
5 puan verdi
Tebrik ederim kıymetli Satı şairem kaleminiz yüreğiniz var olsun güzel bir eser okuduk var olun
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
15.11.2019 22:22:47
Beğeni:
3
Okunma:
433
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL