Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
Sabri Amaç
Sabri Amaç

Adsız şiir

Yorum

Adsız şiir

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

698

Okunma

Adsız şiir

Adsız şiir

Sen gök yüzü olsan ben ise toprak
yine de bakamayız artık Yüz yüze...
Yaşanan ne varsa mazi de bırak
Ayrılık helaldir sayende bize...

Uzaklaş kalbimden kanat çırparak
Haram kıl Vuslatı her ikimize
Bütün hayalleri kır unutarak
ister kalbine göm ister denize.


Sabri amaç

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Adsız şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adsız şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adsız şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL