Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
M.Talat Uzunyaylalı
M.Talat Uzunyaylalı

KUŞ YIĞAR İNSAN

Yorum

KUŞ YIĞAR İNSAN

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1012

Okunma

KUŞ YIĞAR İNSAN

KUŞ YIĞAR İNSAN

Kuş yığar insan
Gün boyu, kuş!..
Güvercin, kumru
Kuş yığar insan
Para, mücevher
Altın, arsa, emlak
Kuş yığar insan
Kariyer, makam-mevki
Kuş yığar insan
Nafile kuş
Nafile ötüş
Nafile, cik, cik!..

M. Talât Uzunyaylalı

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kuş yığar insan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuş yığar insan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUŞ YIĞAR İNSAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SelimADIM
SelimADIM, @selimadim2
9.11.2019 13:38:43
Tebrikler değerli hocam Allah razı olsun güzeldi.Madem biriktiriyorsun paylaş o da yok...ey o zaman uçsunda gör... saygılarımla
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
9.11.2019 10:04:58
5 puan verdi
Kuş yığar insan
Gün boyu, kuş!..
Güvercin, kumru
Kuş yığar insan
Para, mücevher
Altın, arsa, emlak
Kuş yığar insan
Kariyer, makam-mevki
Kuş yığar insan
Nafile kuş
Nafile ötüş
Nafile, cik, cik!..

Güzel bir şiirdi, güzel mesajlar vardı içinde. Şairimi KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL