Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kayıtlı
kayıtlı

dokuz şarkısı

Yorum

dokuz şarkısı

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1037

Okunma

dokuz şarkısı

istavroz çıkar her tuttuğu ışıktan
kül mavi asfalt üstünde grogoryen
yüzünün fazlası eksik kalanı saç
sanki rüzgar önünde oynak mum

yıldızları mıdır çakar lambadan patlayan
aydınlıklarınca üzerimize yanıp sönen
bulutlarla sarmaş dolaş saklambaç
bak şimdi içim içim kıpırdıyorum

pecerelerde ıslık çalan rüzgarlardan
bir çağrışım kulaklarıma üşüşen
gözümün önüne asılı iç içe ataç
parmaklarımı mükerrer buluyorum

akşam dokuz şarkısı ahmet mehmet sende olsan
ağaçlar büyük büyük söylerken
ne varsa ayrılan hepsine bir bağlaç
işte satır satır söylüyorum






kayıtlı

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dokuz şarkısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dokuz şarkısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dokuz şarkısı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ilgın Püren
Ilgın Püren, @ilginpuren
2.11.2019 23:37:24
5 puan verdi
Çok güzel.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL