Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
frezya...
frezya...

Muştu

Yorum

Muştu

( 7 kişi )

1

Yorum

22

Beğeni

5,0

Puan

1165

Okunma

Muştu








yolcum...






kaç asır ötesinden geldin
gelmiş geçmiş yolcuların yorgunluğunda sesin
yangın ormanlarında mı beslendin
alevin göğsünde titrek dudak, nefesin




mavi atlastan yatak serdim gözlerime
korkuların uyuyup
hayallerin dinlensin




ay kaçanda kara düşün elinden
ağır ağır kapansın göz kapaklarım
üşümeyesin




teninde cennetin muştusu
cehennem kaçkını yüreğim
bilesin...












frezya


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Muştu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Muştu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Muştu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
7TEPE
7TEPE, @7tepe
16.9.2019 07:09:19
😊 şiir olmuş yine...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL