Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tevfik keneş
tevfik keneş

Vurma Beni

Yorum

Vurma Beni

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

456

Okunma

Vurma Beni

VURMA BENİ

Yüreğimde yangın yanar
İçerde bedenim donar
Beni gören mesut sanar
Sorma beni sorma beni

Yanılıp yadlara konsan
Her güleni de dost sansan
Pişman olup bana dönsen
Sarmam seni sarmam seni

Mah yüzüne hasret koyma
Hançer vurup döşüm oyma
Ne olur KUTUBȊ’ye kıyma
Vurma beni vurma beni

KUTUBİ Tevfik Keneş

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vurma beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurma beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vurma Beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
11.9.2019 10:55:00
5 puan verdi
Güzel bir şiir okudum. " VURMA BENİ" diye seslenen şairimi KUTLUYORUM..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL