Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
İDRİS ÇETİN
İDRİS ÇETİN

TOPRAĞIN KOKUSUNU ALAMAYANLAR

Yorum

TOPRAĞIN KOKUSUNU ALAMAYANLAR

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

524

Okunma

TOPRAĞIN KOKUSUNU ALAMAYANLAR

TOPRAĞIN KOKUSUNU ALAMAYANLAR

Buram buram toprağın kokusunu alamayanlar,
Ne kadar konuşsalar da tavanda hep su döverler,
Şeytanın yolundan gidip de hakkı bulamayanlar,
Verecek bir cevap bulamayınca hemen söverler.

18.12.2018
Yozgat

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Toprağın kokusunu alamayanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Toprağın kokusunu alamayanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TOPRAĞIN KOKUSUNU ALAMAYANLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
3.9.2019 23:03:38

Anlamlı sözdü eyvallah
_____________________________Selamlar
Etkili Yorum
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
3.9.2019 22:38:53
5 puan verdi
kitap gibi iki satırdı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL