Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
cu
cumhur

MUTLU BIR PAZAR SABAHINDA

Yorum

MUTLU BIR PAZAR SABAHINDA

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

729

Okunma

MUTLU BIR PAZAR SABAHINDA

Biriken bir yalnızlığı içimde tutmak
Boş odaların kazancı sadece
Aşk’a iki el ateş ettiğimde
Aldırış etmedi bile;acı verdirislere

Son kelimelere gelinirken aşk oyununda
Anahtar sözcüğü çözüyor olmanın hazzını yaşamak var
Soldan sana yada yukarıdan aşağı bakmalara
Bulmacanın adı saklı;mutlu bir pazar sabahında...

01.09.2019/ESKIŞEHIR

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Mutlu bır pazar sabahında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutlu bır pazar sabahında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLU BIR PAZAR SABAHINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
2.9.2019 07:49:54
5 puan verdi
Dost Şair;

30 Ağustos Zafer Bayramı Yüce Türk Ulusuna Kutlu Olsun…
26 AGUSTOS 1071 MALAZGİRT ZAFERİ KUTLU OLSUN…

.................................................... Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL