Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
KIRLANGIÇ
KIRLANGIÇ

KOŞ YETİŞ

Yorum

KOŞ YETİŞ

( 4 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

843

Okunma

KOŞ YETİŞ

KOŞ YETİŞ

Sevmeler çeşit çeşit,
Sendeki bana uymazzzz..
Bendeki sana.

Ben isterim; aşk ile olsun!
Sen dersin ’’ Naber bacım ? ’’
Ben beklerim; bi gün o da sevecek diye..
Sense ’’ Eyvallah! ’’ der gidersin.

Sevdanın kanunu bu;
Gönül sevdimi; unutmaz!

Aşkımız imkansızsa şimdi;
Koş yetiş ’’ Başka Bahar! ’’


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Koş yetiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koş yetiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KOŞ YETİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
1.9.2019 17:46:59
5 puan verdi
şiir yazmak yürek işi yüreğine sağlık tam puanımla kutlarım değerli şairim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL