Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ismailturkmen
ismailturkmen

BANA SENİ GEREK

Yorum

BANA SENİ GEREK

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

540

Okunma

BANA SENİ GEREK

Bana seni gerek sevgiye islemek için
Seni gerek dize dize sevmek için
Gözlerin nece gülümser görmek için
Bana seni gerek gönlünce sevmek icin
Sevda diye sarmak gerek gönlüne
Serinlik diye dokunmak gerek tenine
Bana seni gerek sevgiyle bakmak için gözlerine
Sever oksarım gulumeyen dudaklarını
Sararım tenini kollarını doların beline
I.TÜRKMEN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bana seni gerek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana seni gerek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA SENİ GEREK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
19.8.2019 13:31:34
5 puan verdi
Şair Dost;

Sevgilerin kucaklaştığı güzel bir şiir…
Şiirsiz sevgi hiç olmaz…

...............................................Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL