Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Serseri_Ruhlu_Şair
Serseri_Ruhlu_Şair

GİT DEME BANA

Yorum

GİT DEME BANA

( 1 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

629

Okunma

GİT DEME BANA

Çiğnetmem gururumu aşkına,
Alıp gözlerimi giderim gözlerinden.
Git dediysen bana, çıkmam asla karşına,
Her gün ölsem de özleminden.

Yusuf BİTİM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Git deme bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Git deme bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİT DEME BANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
21.7.2019 07:53:18
GÖNÜL DOSTU;
Çok güzel can alıcı...
Beğendim…

....................................... Selam ve saygılar..
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
7.6.2019 01:50:58
tebrik ederim gonul dostu kaleminizden siir yureginizden sevgi eksik olmasin selamlar sevgiler
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
6.6.2019 18:59:53
Sevgi ve özlem adına en güzel duyguların yansıdığı etkileyici
güzel şiirinizi ve kaleminizi içten kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL