Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fuat.İncir
Fuat.İncir

Sever Miydim

Yorum

Sever Miydim

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

651

Okunma

Sever Miydim

Bahar gelmiş
Benim neyime artık
Oysa baharım da sendin
Kışım da sendin...

Acıyor içim gittiğinden beri
İlk defa paramparça sen ettin yüreğimi
Artık gücüm yok sensiz yarınlara
Artık gücüm yok sensiz nefes almaya...

Yalansız, hilesiz sevmiştim ben seni
Her gün seninle dolardı yüreğim
Hücrelerim bile seninle hayat bulurdu
Sadece sen vardın bende sadece sen...

Ama bilseydim bir gün terk edeceğini
Seni senden çok sever miydim
Sana bu ömrümü verir miydim
Seni kendimden çok sever miydim...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sever miydim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sever miydim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sever Miydim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
20.5.2019 21:10:39
cani gonulden tebrik ederim ustadim kaleminden siir yureginden sevgi eksik olmasin saygilar selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL