Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
* Harfsizdi *
* Harfsizdi *

Babam

Yorum

Babam

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

542

Okunma

Babam


Huzur susmak bazen
Sarılmak dağ gibi duruşuna
Kelimeler bilmez sevgiden yana
Sever yalnızca

Zorlu bir geçit şimdi...
Şimdi biz dağ gibi arkandayız
Yürü ve gel baba!
Annem ve biz
...seni burda bekleriz...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Babam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Babam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
30.5.2019 10:47:49
GÖNÜL DOSTU;
Babalar evin orta direğidir...

...........................................Saygı ve selamlar..
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
16.5.2019 00:10:54
şiir dediğin böyle olmalı
ne söylediği nereye gittiği
beli olmalı ki zevkle okunmalı
okuyucusunu da doyurmalı kutlarım şairim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL