Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

SANA NASIL BİR BEN LAZIM

Yorum

SANA NASIL BİR BEN LAZIM

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1444

Okunma

SANA NASIL BİR BEN LAZIM

SANA NASIL BİR BEN LAZIM

Olmadı mı bu beni bir sevemedin sen
Olmamış mı ellerimden gözlerimden
Nasıl bir bakış nasıl bir duruş istiyorsun benden
Sana nasıl bir aşk lazım bir tarif etsen
Sana nasıl bir ben lazım bir tarif etsen

Ama görürsün sana neler yapacağım
Ben aşkta yeni çığır açacağım
Akacağım gecelere akacağım
El salla sana uzaktan bakacağım

Olmadı bu beni asıl şimdi sevmedin sen
Ne oluyor biraz endişelendin neden
Nasıl bir bakış nasıl bir duruş istiyordun benden
Sana layık olanda tam bu kalmadı o eski benden

Ama görürsün sana neler yapacağım
Ben aşkta yeni çığır açacağım
Bir orda bir burda eğlenipte
Akacağım gecelere akacağım
El salla sana uzaktan bakacağım

Söz-Müzik-Düzenleme: Sedat Kesim

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sana nasıl bir ben lazım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana nasıl bir ben lazım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA NASIL BİR BEN LAZIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL