Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Boşa Gönül

Yorum

Boşa Gönül

3

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

809

Okunma

Boşa Gönül

Sabahları geceleri
Unuttun mu heceleri
Görünsede niceleri
Bulamazsın eceleri
Boşa gönül boşa gönül

01.07.2015
Yakuphan Kılınç

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Boşa gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşa gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boşa Gönül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
6.5.2019 14:18:53
Şair Bilge;
Şiirde anlatım ve kurgu yerli yerinde…

_______________________________Saygı ve selamlar..
redfer
redfer, @redfer
8.4.2019 16:38:05
Kaleminize ,gönlünüze sağlık. Saygı ve hürmetlerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL