Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mavikatre
mavikatre

Anlatsana💧

Yorum

Anlatsana💧

( 7 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

2272

Okunma

Anlatsana💧

Anlatsana💧

Anlatsana yağmur,
iyi insanların gözleri,
neden hep sana benziyor...!
neden ??
neden??
mavikatre
16/3/19
pkze

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Anlatsana💧 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlatsana💧 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlatsana💧 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İ.Çamalan
İ.Çamalan, @i-camalan
20.3.2019 14:32:05
5 puan verdi
kendinizi en özgür hissedeceğiniz anlardan biri

yağmur altında ağlayıp şarkı söylmek
Mr.Baykal
Mr.Baykal, @mr-baykal
20.3.2019 00:45:10
5 puan verdi
Mükemmel
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL