Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet  Öksüz
Mehmet Öksüz

BAKIŞLAR ÇÜRÜMÜŞ*

Yorum

BAKIŞLAR ÇÜRÜMÜŞ*

( 3 kişi )

3

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1334

Okunma

BAKIŞLAR ÇÜRÜMÜŞ*

Kurşunlar delip geçmiş ülkemin diri kentlerini
Çelik halatlar eritmiş ağır zeminleri
Eller bile birbirine kenetlenememiş
Ruhlar çığlık çığlığa
Hüzzam şarkıları çalmış
Zifiri karanlıklar bedenlere çökmüş
Hazin özlemler ruhlarda asılı kalmış
Satılık hançerlerle nefesler kalleşçe kesilmiş
Küf tutmuş insanlık
Bakışlar çürümüş
Ben ne edeyim

Mehmet Öksüz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bakışlar çürümüş* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bakışlar çürümüş* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAKIŞLAR ÇÜRÜMÜŞ* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
20.7.2019 14:07:43
GÖNÜL DOSTU;

Güzel duygularla dolu, şahane bir şiir okudum…
Çok nefis…

....................................... Selam ve saygılar..
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
5.3.2019 00:12:39
5 puan verdi
K u t l u y o r u m
Yüreğine emeğine sağlık
________________________________Selamlar
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
4.3.2019 16:09:23
Kutlarım şair.Selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL