Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fa
Faruk Kır

Buncası Kısa Uzunu Hadisesi

Yorum

Buncası Kısa Uzunu Hadisesi

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

885

Okunma

Buncası Kısa Uzunu Hadisesi

Sert düz yumrukta dişlenir
Diş en çok bebekte sertleşir
Sol yumrukta kalp kadar ağrılar
Susta veciz dolu boşluklar
Beni ağlat sonra ağla
Çünkü zulm beşiği bunu gerektirir
Her def başında tüfü
Düşünde gündüzü açıklar
Sen de çağir en büyük hadiseleri
Buncası kısa uzunu hadisesi

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Buncası kısa uzunu hadisesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Buncası kısa uzunu hadisesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Buncası Kısa Uzunu Hadisesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
14.1.2019 20:16:50
Şiir; kara gecenin mehtabı, saf yüreğin harmanıdır, kutlarım…
Şiir yaz, şairi sev…
.................................................... Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL