Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Komşukalp
Komşukalp

SUÇUMDA NEYMİŞ

Yorum

SUÇUMDA NEYMİŞ

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

931

Okunma

SUÇUMDA NEYMİŞ

SUÇUMDA NEYMİŞ

Dört duvar göründü; falımda,
Kelepçeler, sensiz kolumda,
Suçumda neymiş, suçum.

Gavur dağına; çadır açmak,
Nemrut’a aşık olmak,
Suçumda buymuş, suçum.

Suçumda; neymiş, suçum. ?

Ferhat ile Şirine yoldaş;
Aslı ile kerem’e, gardaş olmak,
Suçumda buymuş, suçum.

Dört duvar görünmüş; falımda,
Kelepçeler, yersiz kolumda,
Ömrüm aşkın yolunda,
Suçumda buymuş suçum.

Suçumda; neymiş, suçum. ?

Harmanda saz çalmak;
Mevlana’ya, aşık olmak,
Suçumda buymuş, suçum.

Sucumda neymiş, suçum.?


Bilent ATALAY
11/05/2011
İstanbul

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Suçumda neymiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suçumda neymiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUÇUMDA NEYMİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL